Skip to content

Kanske man skulle börja…?

12 augusti 2008

Blev upphämtad av maken efter jobbet i hans stora lastbil som fortfarande går på diesel, men som ska byggas om till att drivas av vegetarisk olja. Blir billigare och sen kommer det väl att lukta popcorn efter den istället för detta oandningsbara utsläpp! 🙂 Väldigt ofta blir jag påmind om att jag bor  i en filmproduktiv stat. Så också igår. Vi körde förbi en bank som ligger tvärsöver gatan från mitt jobb och där var ett hundratal människor i rörelse, nästan som myror som springer överallt.

Hur vet man att det är en filminspelning? Först ser man tre gigantiska strålkastare, sen har dom brandförsvaret och polisen som vaktar runtom och sen pass ser man kameror och allt filmfolk. Om man kollar på eftertexterna när man sett en film på bio, så inser man hur otroligt mycket folk som är involverat i att göra en film. Om man kollar på en filminspelning så fattar man att de flesta som syns inte är skådespelare utan filmmedarbetare. Nån gång kanske vi stannar och kollar/frågar vilka skådisarna är, så att vi kan känna igen scenen om vi skulle råka se filmen sen. Men i diesellastbilen som vi kom i var det omöjligt att försöka parkera och sälla sig till tittarskaran! 🙂

Annonser
One Comment leave one →
  1. 12 augusti 2008 15:19

    Man kan hamna mitt i en filminspelning i Sthlm oxå!!! Det hände oss när vi var på Söder. Mitt i gatan så skulle dom till att filma så vi ställde oss på sidan och tittade en stund. Det var ju enkelt för oss som var utan bil (eller lastbil för den delen). Lite kul var det!!
    Kramen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: