Skip to content

Oj, vad vi ska sova inatt!

10 september 2008

Såja, nu har vi flyttat madrasserna till vardagsrummet så att vi kan få en chans att sova en hel natt utan att bli väckta! Tyvärr är soffan alldeles för stor (eller hallgången för liten, beror på hur man ser det) för att vi ska kunna göra om sovrummet till det nya vardagsrummet! En stor TV står ju redan där, så det hade varit praktiskt! 🙂

Igår fick vi ringa campuspolisen vid 23-tiden, för nu är det en ny omgång studenter som håller på på kvällarna. Det blev tyst sen, och sen sov jag gott tills klockan 01.00 då jag väcktes (obs, med öronproppar i!) av en nattsuddare som lastade av verktyg härute… Och dom är inte tysta de heller! Sen var det igång igen vid halvsex tiden, full fart så då sover man knappt tills det är dax att stiga upp. Nä, the sooner the better we are out of here!

Uppdatering:

Oj, oj vad gott vi fick sova inatt! Väcktes inte av minsta oljud, eftersom det är på andra sidan huset nu. What a relief! Det enda är, att eftersom det saknas hall i lägenheten (faktiskt i de flesta amerikanska lägenheter!) så kommer man numera direkt in i vårt sovrum när man kommer in… 🙂 men vi ska förmodligen flytta vårt bohag tids nog ändå.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: