Skip to content

Det brinner

13 oktober 2008
tags: ,

Ja, så var det dags igen… Den årliga Santa Ana-vinden drar igenom dalen och det blir torrt och blåsigt. Och imorse vaknade vi till brandrök. Det brinner fortfarande, men som väl är ligger inte vinden på mot oss till. Blev dock lite chockad när jag åkte hem från jobbet och såg att det brinner precis norr om oss, uppe i bergen där jag brukar springa. Då hade branden flyttat sig flera mil sen morgonen, då det ”bara” brann öster om oss. Nu även på kvällen i mörkret så kan man kan se elden från vårt hus… Och även om alla fönster och dörrar är stängda så sipprar brandrök in. Kommer nog att drömma om att jag grillar korv inatt, eller nåt!

Såhär ser det ut bara ett par km från oss, och det här är alltså kring ”mitt” motionsspår häruppe (bilder lånade från LaTimes):


Annonser
4 kommentarer leave one →
 1. 14 oktober 2008 03:28

  Hua, läste just på vk att det brinner igen. Så jag kollade direkt här om nyheter! Hoppas verkligen att ni inte blir drabbade mer än det är nu med brandröken!!! Sköt om er! Kram

 2. 14 oktober 2008 03:53

  usch då! brand är otäckt tycker jag. Här är det inte så stor risk för så stora bränder. Hoppas den inte kommer närmare er!

 3. Marianne permalink
  14 oktober 2008 10:39

  Det är otäckt med era bränder. Ta hand om er och var försiktiga.
  Kramkram

 4. Ulla-Märta permalink
  15 oktober 2008 00:46

  Hej. Ja hoppas dom får bukt med bränderna och att det slutar blåsa..ha det.Man blir ju orolig att ni måste lämna hus o hem för det är väl många som måste göra det..Vi får hoppas dom bemästrar branden snart..Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: