Skip to content

Monday, Monday…

26 januari 2009
tags: ,

Nuförtiden blir det inte lika mycket bloggande för mig! Officiellt är jag ju arbetslös, väntades på att nån annan än US Army ska höra av sig om jobb, medan jag jobbar hela dagarna tillsammans med min man på att göra klart huset i Granada Hills. Vi har fortfarande två stora badrum kvar att måla. Sen är det såklart en massa annat, elektricitet och olika installeringar innan det blir helt klart. Och städa upp allt skräp som blir vid en byggplats!

Ikväll känns det ordentligt i fötterna och i händerna, av att stå hela dagen och rolla på färg… Det är riktigt skoj att jobba tillsammans, vi sjunger ihop till radiostationen K.Earth101:s braiga låtar som får oss att jobba ännu fortare! Sen tog vi lunchrast och for till 99-cent store och plockade åt oss lite godsaker, samt köpte en stor påse färska apelsiner och körsbär från Mexico, som ett mexikanskt par sålde från en lastbil på parkeringen.

Måste tillägga att det var kallt idag!! Det var frost på bilrutan imorse och det blåste kallt. Det kändes precis som en vacker kall höstdag i Sverige.

Här är mina nyinköpta körsbär:korsbar

Annonser
2 kommentarer leave one →
  1. 27 januari 2009 09:54

    Är det huset som ni ska flytta till som ni fixar??? Blir ju lite nyfiken…
    Kramen

  2. 27 januari 2009 21:55

    Ja, OM det hade vart så ändå! Nån dag kommer det att hända att vi målar och fixar i ett eget hus, men nu är det en kunds hus och ombyggnation i Granada Hills som vi jobbar på. Min moster o morbror o kusin har sett det huset, projektet var precis påbörjat när de var här…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: