Skip to content

Some random rambling

04 mars 2009

Igår tisdag var en underbart skön dag, solsken och grönt överallt, kvittrande fåglar och det kändes precis som en härlig svensk försommardag. (Vilket får mig att sakna den svenska sommaren nåt enormt!) Jag tog mig en springtur på morgonen innan vi for iväg till La Cañada för att göra klart el-jobbet. På vägen dit handlade vi lite fika som vi intog utanför Descanso Gardens, nära kundens hem.

När projektet var klart vid 17-snåret fick vi betalt i cash, ovanligt men skönt att slippa lösa ut checkar på banken. Kunden äger en skivstudio, Mad Dog Studios, sen många år tillbaka och nu har han precis flyttat den till hemmet i La Cañada. Han har haft många kändisar på listan, bl.a. såg jag en guldskiva av Rod Stewart på väggen. Han berättade också att han spelade i Jay Leno’s show för ett år sen, så jag undrar om det var där jag sett honom förut, eftersom han ser så bekant ut??

Anyways, idag regnar det igen och himlen är alldeles mörk och grå. Trist!! Vill bara dra täcket över huvudet och försvinna… Men förresten, Bokmalen fick ju komma till final i Fototrisstävlingen, så ni som läser kan väl klicka här och lägga en röst på henne så blir hon glad! Scrolla ner tills en ljusgrön ruta kommer upp, hon är överst på listan så det är lätt att rösta dessutom!

”Have a nice day…”

Annonser
3 kommentarer leave one →
 1. 04 mars 2009 08:53

  Vad gullig du är! Tack!!
  Kramen, Maria

 2. Ulla-Märta permalink
  04 mars 2009 12:39

  Hejsan! Oj vad det verkar komma mycket regn på er också. Det verkar regna nästan varje dag i Thailand också..men dom roar sig med annat när det regnar Det finns ju god Thaimat att äta….Kul att Maria är i finalen och faitas..Jag har lagt in en röst..Kram

 3. 04 mars 2009 23:39

  Hej!
  Det var ju roligt att läsa om deras resa!! 🙂 Men du vet dom är i norra delen av viken å dit vi skulle är i södra, typ skåne – umeå. Så skillnaden är ganska stor. Men ja, tack för försöket till att trösta mig.
  Just nu så sitter nog våra vänner på båten ut till Koh Tao!! Önskar sååå mycket att vi hade kunnat vara där oxå. Det känns jobbigt nu när det är verkligehet att vi är hemma å dom har åkt. Vi har ju pratat å småplanerat i ett år!! Åsså ligger man här med superont å eventuellt diskbråck istället!! Skittråkigt helt enkelt!!
  Stor Kram, Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: